Despre noi

Ca societate de transporturi si expeditii internationale de marfuri si calatori noi, INTEGRAL CHINCIU va oferim servicii complete pentru transport marfa in trafic rutier international. Personalul nostru calificat este gata in orice moment sa preia solicitarile venite oferind variante optime de transport pentru ca marfa dumneavoastra sa ajunga intr-un timp de tranzit cat mai scurt la destinatie.

Oferim deasemenea solutii avantajoase pentru transporturi rutiere cu incarcaturi partiale sau grupaje ; marfa dumneavoastra este preluata in regim de grupaj, impreuna cu alte incarcaturi partiale. Pentru orice alte amanunte privind transportul international de marfa in trafic rutier, va rugam sa ne contactati. Va asiguram de promptitudinea raspunsului nostru.

In afara camioanelor nepoluante si foarte sigure respectand ultimele standarde si normative europene din punct de vedere al poluarii si sigurantei, oferim clientilor servicii de depozitare – logistica si distributie de cea mai buna calitate, activitati desfasurate in depozite clasa A, respectand toate cerintele normelor europene in vigoare.

O activitate nou aparuta in portofoliul nostru este cea de inchiriere de utilaje pentru constructii. Pentru ca oferta noastra sa fie completa putem oferi clientilor nostri ca alternativa si transport feroviar de marfa.

Indeplinirea obiectivelor clientilor nostri este si obiectivul nostru. Filozofia care ne guverneaza este aceea de a trata cu maxima seriozitate si promptitudine problemele si nevoile clientilor nostri. Aceasta filozofie ne-a adus succes in activitatea noastra de pana acum si suntem convinsi ca nu ne va trada nici in viitor.

Suntem mandri de colaborarea si cooperarea cu partenerii si cu clientii nostri. Suntem prompti, eficienti, flexibili si ne concentram asupra relatiilor noastre cu clientii si cu partenerii. Dorim sa lucram intr-un mediu de afaceri bazat pe incredere si onestitate si contribuim in acest sens la crearea lui. Apreciem diversitatea ideilor, avem incredere unii in ceilalti si valorificam cunostintele si experientele acumulate.

Contact

Romania, jud. Hunedoara, cart. Hasdat, nr.147A


tel. 0040-372.756.287

fax: 0040-254.711.382


e-mail:office@integralchinciu.ro

 

Contabilitate Dispecerat Director General
Avasilcai Rahela Moise Emil Chinciu Gabriel
0040-723541534 0040-725256897 0040-722.302.035
rahela@integralchinciu.ro emil@integralchinciu.ro gabriel@integralchinciu.ro
  Budica Daniela Loredana  
  0040-724318064  
  daniela@integralchinciu.ro